Monique Teunissen

Gratis gesprek t.w.v. €50,-

‘Ontdek je energielek’

Je ervaart weinig tot geen en voldoening in je leven. En daar ben je nu echt klaar mee. Tijd om de eerste stap te zetten. Richting een leven met meer energie, zelfvertrouwen en betekenis.

DINGEN DIE BIJ JE HOREN KOSTEN GEEN ENERGIE”

Ben jij klaar om te kiezen voor je eigen geluk? 

ONTDEK JE ENERGIELEK 

Plan een GRATIS gesprek in t.w.v. €50,- 
En ontvang dè gouden tip over één van de geheimen van een gelukkig en betekenisvol leven.

Verlang jij naar een leven vol betekenis, met meer energie en zelfvertrouwen?

Je ervaart op dit moment

 • weinig energie, waardoor je toch verleidt wordt door je bank na een dag (hard) werken en weer die Netflixserie aanzet
 • dat je geleefd wordt. Je bent de hele dag met het huishouden en de kinderen bezig, maar waar ben jij in dit verhaal?
 • geen voldoening aan het einde van je dag. En je hebt voornamelijk doelloos met je mobiel in je hand gezeten. Terwijl je nog zoveel had willen doen.
 • stress waardoor je dingen vergeet en je regelmatig je sleutels kwijt bent. 
 • weinig zelfvertrouwen, waardoor je maar niet die stappen durft te zetten naar jouw ideale droomleven. Want je weet diep van binnen echt wel wat je het liefst zou willen doen.
 • onrust waardoor je maar niet de juiste keuzes maakt. En je loopt weer naar het keukenkastje om te kijken wat er allemaal te snacken valt, zet de TV aan en je pakt je mobiel erbij. En weg is je onrust voor even. Maar telkens voel jij je weer lamlendig hierdoor.

Herkenbaar? Voor mij is dit jarenlang zo geweest. Ik weet daardoor heel goed wat ervoor nodig is om hiermee aan de slag te gaan. En te gaan doen waar jij blij van wordt. 
Mijn gave is dat ik heel snel kan voelen wat de ander nodig heeft. Samen gaan we kijken waar op dit moment je grootste energielek zit. 

 • Om te ontdekken wat jouw verlangens zijn en hoe jij jouw unieke droomleven creëert 
 • Waarom het je nu nog niet lukt om daar te komen
 • Na dit gesprek heb jij concreet wat de volgende stap is voor direct meer energie
 • Of en hoe ik je kan helpen om jouw droomleven te realiseren. Vol met betekenis, energie en zelfvertrouwen. 
 • En je krijgt dè gouden tip voor een gelukkiger en bewuster leven.

Mijn tijd is kostbaar net als die van jou. Dit exclusieve gesprek is daarom alleen voor mensen die er echt voor willen gaan en in actie willen komen.

Heb jij het lef om de eerste stap te zetten richting jouw unieke droomleven?
Plan dan direct je GRATIS Ontdek je energielekgesprek in (t.w.v. €50,-).

~ Per maand heb ik maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang en ga voor dat leven waar jij naar verlangt.

Review hanneke

Monique is iemand waar ik mij prettig bij voel en ik zou iedereen aanraden om eens met haar in gesprek te gaan.”  

“Ik heb bij Monique een ‘Ontdek je energielekgesprek’ gedaan. Alleen de naam al; geweldig! Het was een hele fijne sessie waarbij zij op een persoonlijke wijze en met humor tot de kern komt. Het was een videogesprek maar het voelde alsof ik bij haar aan de keukentafel zat, zo vertrouwd.

Ze neemt echt de tijd voor je en de sessie heeft een goede opbouw met voorbereiding, het gesprek zelf en daarna afronding/verslag via de mail. Monique pakt het grondig aan! Mede door deze sessie overweeg ik nu om bij haar een traject te gaan volgen van 6 maanden, want Monique is iemand waar ik mij prettig bij voel en ik zou iedereen aanraden om eens met haar in gesprek te gaan.” 
~
Hanneke

Ongelofelijk maar waar, na 1 gesprek heeft Monique ervoor gezorgd dat ik liever voor mezelf ben geworden”

Ik merkte behoorlijk wat energie tekort te hebben. Ik had niet het idee dat dit met 1 gesprek beter zou gaan, maar ik was wel benieuwd. Ongelofelijk maar waar, na 1 gesprek heeft Monique ervoor gezorgd dat ik liever voor mezelf ben geworden. En dat ik mij bewuster ben van de keuzes die ik maak.
~Shireen

”Ik heb geleerd dat ik nog meer naar mijn gevoel mag luisteren”

Ik twijfelde heel erg of ik wel zo’n gesprek wilde. Dat was toch niks voor mij? Maar ik was toch benieuwd wat het mij zou opleveren. Het was een prettig gesprek. Het heeft me doen beseffen dat ik met de juiste dingen bezig ben en hiermee verder kan. Ik heb geleerd dat ik nog meer naar mijn gevoel mag luisteren. Monique luistert heel fijn en is een liefdevol persoon. Ik voelde mij direct vertrouwd waardoor ik veel persoonlijke dingen heb kunnen delen.
~Ilona